Carwrapping of Colorwrap

De voordelen van carwrapping...

  • Ontelbaar veel mogelijkheden
  • Bescherming van de lak van uw wagen
  • Ideale eyecatcher voor je bedrijf
  • Ervaren team plaatsers
  • Premium kwaliteit door 3M, Arlon & Avery

Zet je voertuig in een nieuw kleurtje...

Carwrapping is hot en biedt ongelooflijk veel mogelijkheden!

Colorwrap of Carwrap wordt veel ingezet voor commerciële en reclame doeleinden, maar ook als u uw auto in een totaal andere kleur of look zou wensen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze specialisten op het gebied van carwrapping werken alleen met de allerbeste materialen.  Met het oog voor detail en de enorme ervaring van onze specialisten, is uw auto bij auto-belettering.be in goede handen.

Door onze eigen productie van belettering voor bedrijfswagens of andere reclame doeleinden, is er altijd een passende oplossing binnen handbereik.

Ons reclamebureau maakt gebruik van moderne en geavanceerde machines, die het mogelijk maken om uw wensen wat betreft stickers voor auto reclame uit te laten komen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit twee soorten stickervinyl. Dit is handig als u bijvoorbeeld de keuze moet maken uit tijdelijke of permanente reclame stickers voor uw bedrijfswagen of auto. Natuurlijk krijgt u, bij deze twee soorten stickervinyl, een optimale garantie van de producent.

carwrap voor Q-music / Q-beach House Oostende
Video afspelen

Wat is een vector en pixel?

Wat is een pixel? Wat is een vector? Er zijn zeer veel voorkomende vragen over pixels en vectors, reden genoeg om dit even verder uit …

Lees Meer →
Elena Castro Suarez - Miss België 2019 - bestickering vw

Foto’s in hoge resolutie.

Foto’s in ontwerpen zijn soms een fantastisch effect. Maar in welke resolutie moet ik ze bezorgen? Afhankelijk waarvoor de gebruikt moeten worden is meestal een …

Lees Meer →
wagner pizza full color wrap promowagen

Efficiënt reclame met bedrijfswagen?

Is reclame op je wagen wel interessant?  Welke meerwaarde kan een autobestickering op je personenwagen, bestelwagen of vrachtwagen zijn? Interessant om dit even nader te …

Lees Meer →

Ook interesse in autobelettering?

  • Sinds 2003
  • Gratis offerte op maat
  • +500 voertuigen / jaar
  • Erkend SI'BON Signbedrijf

Contact

Volg ons via...

Auto-belettering.be

Kwaliteit & Service, die blijven plakken.
Scroll naar top